Skip to content

Το Althea Apartments είναι ένα οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο διαμερισμάτων
στο Κατάκολο, στην Πελοπόννησο, στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε όλους στο νέο μας ξενοδοχείο“Althea Apartments”, στο πλάι του βουνού τουΚατακόλου. Προσφέρουμε στούντιο διαμερίσματα και μεζονέτες, που μπορείτε να μείνετε, απολαμβάνοντας τη ζεστασιά και τη ζεστή τους ατμόσφαιρα, σαν να βρίσκεστε στο σπίτι σας.

Δημιουργήσαμε αυτό το ξενοδοχείο για να ζήσετε και να νιώσετε την ελληνική φιλοξενία και να νιώσετε μέρος της «οικογένειας» μας.

Το Althea apartments είναι ένα 3 αστέρων, οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο στο πλάι του Κατάκολο. Το ξενοδοχείο μας είναι ολοκαίνουργιο και διαθέτει 16 στούντιο διαμερίσματα (που μπορεί το καθένα να φιλοξενήσει 3-4 άτομα) και 4 μεζονέτες (μπορούν να φιλοξενήσουν 5-6 άτομα). Τα στούντιο και οι μεζονέτες είναι πλήρως εξοπλισμένα, άνετα διαμερίσματα, με μεγάλα και ευρύχωρα μπαλκόνια, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη χαλαρωτική θέα της θάλασσας και τον ουρανό.

Φωλιασμένο στο φυσικό λόφο του Κατάκολου, θα απολαύσετε τον καθαρό αέρα και τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η συνδυασμένη θέα του ήλιου, της θάλασσας και των πεύκων στον λόφο θα σας προσφέρει την απόδραση που χρειάζεστε. Επιπλέον, λόγω της θέσης του, μπορείτε να επισκεφθείτε πολλές τοπικές παραλίες, με πολλές διαφοροποιήσεις, αλλά και να οργανώσετε μικρές εκδρομέςστα περίχωρα της πόλης του Πύργου. Για όσους ασχολούνται με καλοκαιρινά σπορ, υπάρχουν παραλίες που μπορούν να προσφέρουν αυτού του είδους την εμπειρία.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες. Είμαστε σε θέση να κανονίσουμε για εσάς οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες δραστηριότητες. (Περισσότερες πληροφορίες στην επιλογή αξιοθέατα)

Ανυπομονούμε να σας έχουμε μαζί μας και να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Να έχετε μια καλή διαμονή,
η οικογένεια Βυθούλκα.

Λίγα Λόγια για εμάς

unnamed
1618819397016

Είμαι η Κωνσταντίνα Βυθούλκα, ιδιοκτήτης των διαμερισμάτων Althea. Είμαι 33 ετών και απόφοιτος της Νομικής Σχολής. Δεν ακολούθησα την καριέρα του δικηγόρου γιατί η ιδέα να είμαι μέλος αυτού του ξενοδοχείου ήταν πιο ελκυστική για μένα. Διευθύνουμε αυτό το ξενοδοχείο με την αγαπημένη μου αδελφή Γιώτα από τον Σεπτέμβριο του 2016 και είμαστε πολύ χαρούμενες, βλέποντας αυτήν την επιχείρηση να αναπτύσσεται.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν ήταν εύκολο στην αρχή. Και οι δύο δεν γνωρίζαμε πολλά για τον τουρισμό και τη διαχείριση των ξενοδοχείων, αλλά πιστεύαμε ότι όλα θα αποδειχθούν υπέροχα. Και όντως εξελίχθηκαν όλα προς το καλό. Όλοι εργαζόμαστε ομαδικά στο Althea και θέλουμε οι πελάτες μας να αισθάνονται άνετα σαν στο σπίτι τους και επιθυμούμε να έρχονται ξανά και ξανά.

Αυτός είναι ένας στόχος που μπορεί να επιτευχθεί μόνο δίνοντας το καλύτερο από τον αληθινό εαυτό μας και την αγάπη για αυτό που κάνουμε

Το όνομά μου είναι Γιώτα Βυθούλα και είμαι μια από τις 4 ιδιοκτήτριες των διαμερισμάτων Althea. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, με 4 αδελφές. Η Κωνσταντίνα και εγώ, ασχολούμαστε με την διοίκηση του ξενοδοχείου και προσπαθούμε να διατηρούμε την καλή δουλειά και τη συνεργασία για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχω πτυχίο μάρκετινγκ και master στον τουρισμού.

Είμαι πραγματικά ενθουσιώδης για τις ευκαιρίες και τις ιδέες που έχει να προσφέρει αυτός ο τομέας ως άτομο και ως επιχειρηματίας. Ως άτομο του μάρκετινγκ, λατρεύω τη συνάντηση και την επικοινωνία με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είμαι πραγματικά περίεργη για τη ζωή κάθε ατόμου που επισκέπτεται το ξενοδοχείο μας και θέλω να μάθω όσο περισσότερα μπορώ για εσάς, για τις χώρες σας και τις συνήθειές σας.

Είμαι πολύ ενθουσιώδης και μερικές φορές γεμάτη άγχος για την ικανοποίηση κάθε ανάγκης των επισκεπτών μας. Μου αρέσει να σας δίνω ιδέες και να σας προτείνω παραλίες, μέρη για επίσκεψη και έπειτα να ρωτάω σχετικά με την εμπειρία σας.Σας καλωσορίζω όλους στο ξενοδοχείο μας και μη διστάσετε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις !!!

Το πιο συνηθισμένο πράγμα για εμάς είναι ότι χαμογελάμε πολύ, ακόμη και με τη νέα πραγματικότητα του να φοράς μάσκα, μπορείτε να το δείτε στα μάτια μας!

1618819397024
Back To Top