Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε όλους στο νέο μας ξενοδοχείο“Althea Apartments”, στο πλάι του βουνού τουΚατακόλου. Προσφέρουμε στούντιο διαμερίσματα και μεζονέτες, που μπορείτε να μείνετε, απολαμβάνοντας τη ζεστασιά και τη ζεστή τους ατμόσφαιρα, σαν να βρίσκεστε στο σπίτι σας.
Δημιουργήσαμε αυτό το ξενοδοχείο για να ζήσετε και να νιώσετε την ελληνική φιλοξενία και να νιώσετε μέρος της «οικογένειας» μας.
Το Althea apartments είναι ένα 3 αστέρων, οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο στο πλάι του Κατάκολο. Το ξενοδοχείο μας είναι ολοκαίνουργιο και διαθέτει 16 στούντιο διαμερίσματα (που μπορεί το καθένα να φιλοξενήσει 3-4 άτομα) και 4 μεζονέτες (μπορούν να φιλοξενήσουν 5-6 άτομα). Τα στούντιο και οι μεζονέτες είναι πλήρως εξοπλισμένα, άνετα διαμερίσματα, με μεγάλα και ευρύχωρα μπαλκόνια, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη χαλαρωτική θέα της θάλασσας και τον ουρανό.
Φωλιασμένο στο φυσικό λόφο του Κατάκολου, θα απολαύσετε τον καθαρό αέρα και τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η συνδυασμένη θέα του ήλιου, της θάλασσας και των πεύκων στον λόφο θα σας προσφέρει την απόδραση που χρειάζεστε. Επιπλέον, λόγω της θέσης του, μπορείτε να επισκεφθείτε πολλές τοπικές παραλίες, με πολλές διαφοροποιήσεις, αλλά και να οργανώσετε μικρές εκδρομέςστα περίχωρα της πόλης του Πύργου. Για όσους ασχολούνται με καλοκαιρινά σπορ, υπάρχουν παραλίες που μπορούν να προσφέρουν αυτού του είδους την εμπειρία.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες. Είμαστε σε θέση να κανονίσουμε για εσάς οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες δραστηριότητες. (Περισσότερες πληροφορίες στην επιλογή αξιοθέατα)
Ανυπομονούμε να σας έχουμε μαζί μας και να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Να έχετε μια καλή διαμονή,
η οικογένεια Βυθούλκα.